Referenties

Zigge Zwiers heeft deze zomer de constructie en het dak van ons theehuis vernieuwd en verbeterd. Praktisch, snel en betrouwbaar met een fantastisch, waterdicht resultaat.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat we genieten van het resultaat en dan moet het regenseizoen nog gaan beginnen...
Thomas Zwiers
Zigge heeft voor mij een "Chitarra" gemaakt. Hij heeft zelf onderzoek gedaan over vorm, constructie etc... Het is een heel erg mooi houtwerk -bijna kunstwerk- stuk geworden. Ik gebruik hem nog regelmatig om pasta mee te maken.
Yan Lucas
Dankzij Zigge hebben wij een mooie stevige vloer voor onze mini sportschool in huis. Erg fijne samenwerking en snelle levering!
Michelle Huisman
Voor tour Classsh van het Phion heeft Zigge in korte tijd het decor gebouwd. Na aanleveren van een digitale plan heeft hij het uitgewerkt en verbeterd. Dat resulteerde in een praktisch decor wat elke show snel opgebouwd kon worden.

Het decor beviel zo goed dat na de tour het Phion het heeft overgenomen en vaker gaat gebruiken.
Sjan Top
Wanneer ik iets op maat nodig heb ga ik meteen naar Zigge, Alle spullen die hij voor mij heeft gemaakt zijn precies zoals ik ze wou en super degelijk gemaakt. Of het nu gaat om de houten zijkanten voor een apparaat voor op het bureau, flightcases met vakken verdeling, een opzet stuk voor een tafel zodat het een DJ Booth kan worden tot bakken die je wielkasten beschermen.

Hij maakt het mooi en strak en zorgt dat je met een mooi product naar huis gaat.
Sander Holmer
Zigge Zwiers heeft voor ons een nieuwe houten carport en schuur gebouwd, en verbouwingswerk gedaan. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de prettige samenwerking. Bijzonder is dat Zigge meedenkt en over het ontwerp en praktische aanpak, en komt met een voorstel in een maatgevende 3D tekening. Verder is het fijn dat hij ook zijn bekwame handen niet omdraait voor installatie of ander technisch werk, zoals laswerk op maat. Aanrader dus! Zigge combineert zijn oog voor detail met accuratesse, en is ook nog prettig in de omgang.
Fam van Geldere
Mijn tiny huisje werd opgeleverd zonder keuken, dus daar kwam Zigge om de hoek kijken. Hij heeft een super strakke maatwerkkeuken met mooie frontjes en met een 'waterval' keukenblad in geplaatst. Ondanks dat koken niet mijn hobby is, geniet ik -met dank aan Zigge- toch iedere dag van mijn keuken.
Femke Kingma